Vårdare knivskuren

Detta är hemskt, en 40 årig kvinna, knivskuren av en tonårspojke,

"Tunagården är ett behandlingshem för psykiskt störda 14-21-åringar som begått sexuella övergrepp. De intagna vårdas enligt LVU, lagen om vård av unga. Ungdomshemmet är nu avspärrat för en teknisk undersökning. "

Pojken är väldigt ung, han är bara 15 år. Fruktansvärt att något sådant kan hända, nu står det inget om hur tonåringen hade tillgång till kniv.
"- Det är en fruktansvärt tragisk händelse. Nu gör vi allt för att få fram information om vad som har hänt. Vi skaffar också fram stöd till kvinnans familj, personalen och de pojkar som finns kvar på boendet, säger hon till TT via presschefen Cecilia Sandahl"

Man blir beklämd av allt detta våld.


Kommentarer
Postat av: malix

Det är fruktansvärt för alla som är inblandade. det får inte hända!

Postat av: egon

Pojken är en dömd våldtäktsman, med 15 år!!!

Staten hade redan chansen att utvisa honom, med det gjordes inte! Nu finns en skattebetalare mindre och gärningsman fortsätter att kosta skattebetalarnas pengar.

Grattis Sverige!!!

2008-05-12 @ 10:04:47
Postat av: Hela Svenska Folket

Egon,



Antagligen ett par barn som har berövats sin mor också.

2008-05-12 @ 12:23:33
Postat av: Nisse

Egon: utvisa honom vartdå? Jag har inte sett ett endaste ord om att det skulle röra sig om en "invandrare"... tycker mest att ditt inlägg verkar stinka av inte helt intelligent trångsynthet med paranoida förtecken.

2008-05-12 @ 17:19:00
Postat av: Maria

Jag tycker inte detta ska handla om huruvida det är en 15 åring, som är av utländsk bakgrund. Utan mer om våldet, som förekommer ibland unga. Samt att en vårdare på en psykavdelning ska väl inte behöva frukta för sitt liv. Det var vad mitt inlägg handlade om

2008-05-12 @ 18:01:53
URL: http://frokenprym.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0