"Hyckleri" säger statsminister Fredrik Reinfeldt.

Varför då undrar så klart jag, det är ett avdrag som finns att utnyttja. Det är klubbat i riksdagen, då är det väl till för alla kan jag tro. Om du sedan inte tycker beslutet är rätt är en annan sak. Ylva Johansson, och även så klart dom andra i opposition, har rätt till dom avdrag som ídagsläget finns. "Ylva Johnsson och maken Erik Åsbrink betalar sedan många år för att få städat i lägenheten.
- När vi bildade en familj med sex barn bestämde vi oss för att köpa städning varannan vecka, och det har vi fortsatt med sedan dess."
De jag inte gillar är att personer som städar i hemmen, blir kallade pigor. Det är ett jobb som vilket som helst. Vi ska inte lära våra unga, att se ner på människor som städar. Ett arbete är alltid ett arbete, som i slutändan genererar i en lön, och en inkomst.Min pappa, lärde mig tidigt att aldrig se ner på en person vilket jobb han/hon än hade. Han sa alltid, ta bort dom som städar ifrån kontoren, eller något annat ställe  i en vecka. Så ska vi se vilket kaos det blir. Jag har sagt detsamma till mina barn, för många av våra äldre växte upp under en tid, när vårt samhälle såg väldigt annorlunda ut.
Svd, Ab , DN

Kommentarer
Postat av: Henrik

Inte mycket förändrar sig. Framför allt kanske att socialister oftast vill att “de andra” ska leva efter deras ideal. Hur de gör själva…? Ja, det vi, alla borgerligt lagda människor. Det förändras inte.



Mugabe, Ylva Johansson, Göran Persson, Fidel och Stalin, alla har de det gemensamt att de - med eller utan våld - påverkar andra att leva efter ett socialistiskt mönster. Själva lever de i överflöd.



Det är aldrig en politisk fråga, när vänstermänniskor anammar en borgerlig livsstil. I vart fall inte i socialisters ögon.



När människor inte lever som de lär, men vill tvinga andra att leva så, då är det hyckleri. Jag tror att du skulle hålla med mig om det gällde en präst som struntar i kristen etik.



2008-06-26 @ 13:06:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0