Beklämmande

Jag kan inte säga annat, att läsa om detta förslag som regeringen tar beslut om i morgon. Vem kan förstå hur det är att gå med smärta dygnet runt. Man orkar inte bråka med FK, för personen har jämt göra med att orka med dagen. Klart att kostnadrna ökar på socialen, det är dit sjuka får gå. När FK, inte vill befatta sig med dom längre. Jag tror att förslaget kommer att klubbas igenom, för är nog viktigare att alliansen står enad än att man visar någon form av humanitet.

Det verkliga syftet med regeringens förslag är därmed att återskapa ett utanförskap som våra gemensamma försäkringar länge haft till uppgift att skona oss ifrån. Det är därför man nu metodiskt vill kasta ut sjuka människor ur sjukförsäkringssystemet. I högeralliansens Sverige ska vi helt enkelt inte ta hand om varandra

Kommentarer
Postat av: Tobias

Debatten runt har varit annat än sanningsenlig. Man kan få förlängt sjukbidrag till 18 månader efter ett år eller förtidspension. Enda skillnaden är att man prövas mot hela arbetsmarknaden och man har fler kontroller av om den sjukskrivna mår bättre.



Sossarna är iofs lögnare, socialbidragen har ökat på grund av vi tar emot fler invandrare än vi brukar göra. På grund av ett land kallat Irak. Ett exempel på hur man ljuger med siffror. Tragiskt att man inte bemöter med argument istället för lögner...



Dom enda dom har hittat är människor som fallit igenom systemet genom sossarnas gamla regler. Dom nya reglerna är en klar förbättring. Att långtidssjukriva folk på rutin är värre.



Pengarna borde gå till att vårda människor istället för bidrag. Det är så man blir frisk. I sossarnas Sverige får man helt enkelt nöja sig med pengar istället för sjukvård.

2008-06-03 @ 22:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0