Försäkringskassan var god dröj!

Att inte betala ut föräldrapenning i tid? När man inte har så gott om pengar, så är man beroende av att få in dom pengar man räknat med! Men det är väl inte speciellt konstigt att detta händer, dom blir väl nedringda av människor som är oroliga vad som nu händer i och med den nya sjukförsäkringen. Att säga, att man informerar på hemsidan? Förr fick man väl alltid fått ut information, när dom ändrat sina regler. Men tydligen så är det slut med detta, jag är inte speciellt chockad över dom långa köerna.
Jag lider verkligen med familjen, dom får en tuff sommar och semester. Bra att ab tar upp detta, så människor får se hur försäkringskassan fungerar idag.


Kommentarer
Postat av: Lasse

Ja, det kommer bli en oerhört tuff semester för barnen. Tänk själv vilken total förnedring att inte kunna shoppa loss och tokkonsumera på Pajala marknad? Den här personen som har planerat massor av utflykter för sina 5 barn kunde inte tänka sig att lämna in ansökan till FK förrän i sista sekund. Antagligen lika oplanerad som de 5 barnen. Ja stackars ensamstående mamma som inte få pengar från staten att handla och roa sig. Att lägga undan pengar i reserv trots arbete, 5 barnbidrag och säkert massor av andra bidrag har hon inte lyckats med. Sådana människor tycker jag exakt 0 synd om. Skandal att hon har mage att gå till tidningarna!

2008-07-03 @ 09:21:04
Postat av: Peter Ingestad

Det är såna här bastjänster som bara MÅSTE fungera, tycker man. Liknande saker har jag själv varit med om på sista tiden. Offentliga servicen är inte pålitlig, och därmed känns hela samhället instabilt.

2008-07-03 @ 13:20:33
URL: http://kraxpelax.blogspot.com/
Postat av: Maria

Svar Lasse: Jag tror inte detta handlar om någon "tokkonsumering" Utan mer om att kunna hitta på något roligt tillsammans med sina barn. Detta handlar inte om att få några pengar ifrån staten, hon har rätt att ta ut sin föräldrapenning. Att anta att kvinnan har "massor" av andra bidrag förutom barnbidraget tycker jag är fult gjort. Vad tror du att fem barn kostar? Dom räknar med 1 miljon per barn, så barnbidraget räcker inte på långa vägar. Att spara undan, du förstår verkligen inte? Du tror att man som ensamstående, får tilldelad en hel massa bidrag. Så är det naturligtvis inte. Att leva som ensamstående med barn blir man inte förmögen av.

2008-07-03 @ 17:19:43
Postat av: Maria

Svar Peter: Jo man tycker att de borde göra de, men tyvärr så är det inte så. Vilket vi såg i detta fall.

2008-07-03 @ 17:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0