Fällande dom i Arboga målet


Tingsrätten fäller den Tyska kvinnan, som varit misstänkt i morden på Max och Saga som tragiskt dog den 17 mars.

"För att kunna bestämma straff förordnar tingsrätten en rättspsykiatrisk undersökning. Undersökningen ska genomföras för att utreda om kvinnan led av en allvarlig psykisk störning när hon begick morden i mars och för att se om det finns förutsättningar för att lämna över kvinnan till rättspsykiatrisk vård. "
Kvinnans försvarare kommer att överklaga domen till hovrätten, precis som jag hade trott. Men ändå, kvinnan vart dömd vilket inte alls var helt självklart i och med att de inte fanns någon teknisk bevisning.
I och med att detta hänt i vår grannstad så känns det just nu bra, for jag tror helt och hållet på att  de är den Tyska kvinnan är den som utförde detta hemska dåd.
"Emma Jangestig och hennes familj var på väg att lämna landet när de nåddes av beskedet att den åtalade 32-åriga tyska kvinnan enligt Västmanlands tingsrätt är skyldig till dåden i Arboga.
- Det ska bli jätteskönt att komma bort, nu kan vi slappna av. Det har varit jättejobbigt och nervöst att vänta, säger Emma Jangestig"

Svd, DN, Ab Ab


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0